Vardaglig romatik.

När man träffar någon man börjar fatta tycke för, vill man självklart göra den glad och lite mystik är aldrig fel.
Så man börjar lite försiktigt och beställer hem lite vackra blommor, helt anonymt så klart, så de får gissa lite vem de är ifrån och känna mystiken jag nämnde innan. Vem vill inte ha en hemlig beundrare.
Sen väntar man en tid en vecka, en månad, beronde på hur mycket tålamod man har, man vill ju inte värka för påflugen. Då tar man upp de en nivå och skickar en chokladask, kanske med någon charmig dikt eller ett rim. lite lagom romantiskt. Efter lite mera väntan får man ta upp de ännu en nivå och man skaffar ett fint packet, glittrigt omslags papper och röda snören knuten till en stor fin rosett. Sen srkiver man en liten dikt man fäster på packet i ett vackert kuvärt, helst hand skiven så de märks att man lagt ner lite ansträngnng på de hela.
"-You don´t know what I´m gonna do. I´m gonna send my heart in a box too you."
När de sen öppnar packetet från dig har du där i lagt et blodigt utskuret grishjärta.
Är inte de kärlek så säg?

Om jag inte minns det har de aldrig hänt.

Jag minns inte när jag föddes.
finns jag verkligen då?

Red bull.

Eller på svenska röd tjur, ett ganska misvisande namn efter som de inte alls är röda utan oftast två färgade. Silver metalic och blå metalic även om färgerna kan variera från tjur till tjur.
Från början kommer den tjur ras från belgien men ska dock inte förknippas med belgien blue som är en helt annan sak, men tjuren finns nu i flera olika länder efter att drycken blev populärare och de blev en större efter frågan. För att få fram den kända drycken som säljs i otalliga matvaru affärer måste man så att säga "mjölka" tjuren och sedan ta vara på tjursekretet. även om inte många har fått chansen att testa färsk nypressad red bull så sägs det att detta ska vara en mycket speciell upplevelse och drycken ska vara mycket potentare och detta är en chans man inte bör missa om den erbjuds.

Fem saker att göra.

Förtidigt på morgonen när man inte har sovit på hela natten.

5. Dricka mera kaffe

4. Lyssna på basshunter på cp låg volym och dansa i slowmotion så man inte stör grannarna.

3. Försöka lista ut hur man mjölkar en red bull.

2. Vänta tills hela huset vaknar så man kan städa.

1. Leka gömma flaskan.

RSS 2.0