Ut å resa.

Satt och kollade på lite resor på internet och upptäckte att man kan åka till Gambia, men vem fan vill åka på semester till afrika? var fjärde person där har aids hur jävla säkert är det, vill jag ha aids skulle jag gå på pride festivalen.

nu har jag funderat igen.

Ja, jag vet de brukar sluta illa när jag funderar ut smarta planer, men den här e faktiskt ganska bra.
Eftersom jag ändå är uppe och sitter å dricker kallt kaffe och dygnet ska vändas på i morgon då kom jag på att jag kanske kan göra det idag istället. Bara att sätta på lite mera kaffe och börja dra isg i mängder, har en del viktiga saker att göra i morgon men när de e klart kan jag ju alltid sova så kommer nog bara vara vaken i runt 24 timmar och de borde jag klara av.
Allt brukar bli mycket roligare när man inte sover också speciellt med massa koffein i kroppen, så då kan jag ha en rolig förmiddag i morgon med skum humor som ingen kommer förstå, fast jag tenderar att bli glömsk och tankspridd när jag inte sover fast å andra sidan brukar alla genier vara det så jag mistänker att jag blir smartare utan sömn.
kanske därför alla mina bli rikt snabbt planer dyker upp när jag inte sovit på länge.
synd att ingen läser min blogg för då kunde jag fråga vad alla andra tycker om jag ska sova eller om jag ska hoppa det, för då har jag någon att skylla på om de inte skulle  bli något bra i morgon och jag skulle vara jätte trött.

sitter och ser på batman filmen, de e något som inte stär rätt till me den där Jokern, fast de visste jag redan från början av filmen. som jag alltid brukar säga man kan inte lita på killar med smink och nu har min teori bevisats. de e lite häftigt hut ofta jag har rätt, jag är lite som ett orakel jag vet saker innan de händer. som tex att de kommer sluta illa om jag dricker tequila på förfesten, hur kan jag veta det redan kvällen innan? måste vara någon form av övernaturliga krafter.
jag skulle kunna va ett fall för Mulder och Scully.


Nu när de har blivit olagligt att ha sex med djur i sverige betyder de att man inte får ha matsex längre?

RSS 2.0