Det är något som är jävligt fel.

Vet inte riktigt vad de är som är fel, vet bara att de är något som inte står helt rätt till. Tror nästan alla kan känna de men inte bara placera var felet ligger och hittar något att skylla på. Folk skyller på de fattiga, invandrarna, kapitalismen, mänsklig lathet eller att vi inte är gjorde för att leva i de samhälle vi har nu utan borde ha stannat kvar i träden. Finns oändligt med syndabockar att skylla på men har någon rätt eller hittar vi bara en syndabock som vanligt för att slippa inse att felet kanske ligger hos oss själva?
ska man verkligen slita hela sit liv för att bara få ihop tillräckligt med pengar för att överleva? De flesta verkar trivas på sina jobb eller åtminstonde ha accepterat att de ska vara så, man måste jobba. Jag kan inte göra det. För ger ingen mig en bättre anledning för att man måste jobba större delen av sitt liv än "de ska vara så" eller  "alla måste arbeta" kommer jag inte bara acceptera att det ska vara så.



jävla skit blogg som raderar hälften av de jag skriver. nu orkar jag inte skriva om de igen.

Varför går vi upp på morgonen?

Varför går vi upp på morgonen?
För att gå till jobbet.
Varför går vi till jobbet?
För att få pengar.
Varför vill vi ha pengar?
Så vi kan köpa saker.
Varför vill vi köpra saker?
För att de gör oss lyckliga.
Vad är lycka?
Saker.
Hur får man saker?
Med pengar.
Hur får man pengar?
Man jobbar.
Vad måste man göra för att komma till jobbet?
Gå upp på morgonen.
Varför går vi upp på morgonen?
För att köpa saker.
Gör de här dig lycklig?

Nu fick du gonorre!

Jag har så jävla tråkigt, har typ varvat internet så finns inget mer kul där att göra.
kan inte du underhålla mig lite och låta mig födda dina barn?


Dvärgar med skägg.

kom att tänka på att jag aldrig sett en dvärg med skägg. kan de inte få någon skäggväxt eller väljer de att inte ha de för att inte förknippas med fantasy dvärgarna som har stora skägg och dricker mycket öl.
Hade jag varit en dvärg hade jag skaffat ett jätte stort helskägg och druckit öl jämn och släppat runt på en stor hammare eller kanske en yxa som en cool fantasy dvärg.
fast våra dvärgar kanske inte är besläktade med fantasy dvärgarna utan kanske mer åt hobbit hållet, undra om dvärgar har håriga fötter och snor mycket saker? kan vara värt att ta reda på. Så får göra lite efterforskningar och återkomma med mina resultat senare.

Vikingarna hade inga kohorn på huvudet.

varför har folk fått för sig att vikingarna hade kohorn på huvudet? var kommer den dumma myten ifrån?
det är ju uppenbart att det var björnhorn. vikingarna gick ut i skogen och slog ihjäl en björn med bara händerna och tog sedan dess horn som ett tecken på manliget och för att visa att de båda var bra jägare och krigare.
men eftersom de fanns väldigt många vikingar och då gick åt massa björnar för att pryda deras hjälmar med björnhorn så anpassade björnarna sig och slutade att växa horn. de är därför dagens björnar inte har några horn, men tur är ju det för annars skulle vi inte ha några björnar kvar idag. tyvärr gick de värre för vikingarna för utan sina björnhorn på sina hjälmar fick de inte de psykiska övertaget över sna fiender längre och vann inte längre några strider de e därför de är utdöda idag.

RSS 2.0