Fest i helgen.

Vet inte om jag missade något eller om jag e glad att jag inte dök upp.

 likheterna med Ron Jermey är slående och mina paint skills är gudomliga tycker ni inte?

WHY omg WHY ?!?!?

Varför har man läppar egentligen?
har de någon vettig funktion?

jag vet att mellanrummet mellan läppen och tnadköttet e till för snus men frågan är om man hade läppar innan man började snusa eller om de e något som har utväklats genom åren för att man ska ha någon stans att lägga snuset.
för från början vet jag att man sög in snus i näsan men var de för att man inte hade utveklat läppar ännu?

Veganiter

Jag har kommit på att de finns vegansk kaviar som inte alls då e fisk ägg utan något annat, men finns de ett veganskt alternativ till vanliga ägg och vad e de för något i så fall?
kan man typ kalla plommon för vegan ägg, för de är ett vegetariskt alternativ till ägg så de borde va lättare att kalla de vegan ägg än att hitta på ett nytt namn för den produkten.
sen undrar jag om veganer/vegetarianer bara bryr sig om djur eller tänker de på människor också?
i så fall sväljer de satsen eller är de fel, borde inte de också räknas som att äta kött?
och hur funkar de om man har vanligt sex och tar satsen i fittan eller röven, känns de också fel eller funkar de ?
skulle jag fortfarande kunna kalla mig vegan/vegatarian om jag stoppade upp kaviar eller vanliga ägg i fittan eller röva?





(finns de inte en sport som heter traktor pullning ?
om detta är fallet tyccker jag femenisterna ska jobba på lite med jämnställdheten så vi får se traktor runkning på tv snart också.)


Hitler oskyldig.

I ett rättssamhälle är man inte oskyldig tills motsatsen har blivit bevisad?

Så har man inte blivit dömd i en domstol är man oskyldig rent juridiskt?


Jag kan inte hitta någon information om att Hitler efter andra världskriget har blivit dömd i någon domstol för sina brott mot mänskligheten. Innebär det inte då att han är oskyldig i lagens ögon. Vem vill leva i ett samhälle där man dömer folk efter media och vad som står skrivet i böcker och inte efter domstolars beslut, vad för primitiv människa skulle förespråka ett sådant samhälle?


Så ingen som inte är en bakåtsträvare och vill leva i ett rättslöst samhälle kan neka till att Hitler var oskyldig.


bara idioter går i skolan.

Vad finns det för mening med att plugga en massa i skolan och "vidar utbilda" sig?
Det är bara folk som inte vet bättre och måste lära sig saker som går i skolan för vad finns de för mening med att ta massa lån och plugga om man redan kan det man pluggar.
jag är så trött på alla som som tror att de är något bara för att de håller på att utbilda sig, sluta skryt med att ni är dumma och låt oss andra som inte behöver gå i skolan för att lära oss vara.

Idioti är inte coolt.

Jag hatar bloggar

Jag förstår inte varför alla ska blogga för?
varför berätta vad som hände under dagen när ingen bryr sig, om de inte har ringt om en intervju i den tyskabögporr-filmen du egentligen inte vill vara med i men du behöver pengarna för mat, hyra och handkräm, så är din vardag tråkig och jag bryr mig faktiskt inte.
likadant som när vi går ut och dricker öl på krogen, jag tog inte med dig för att du skulle kunna berätta om din dag utan för att slippa verka vara en alkoliserad loser utan vänner som måste sitta själv och dricka billig öl plus att det inte är lika givande om det bara är jag som skrattar åt mina egna skämt.

fast är de inte de som är kärlek att när någon faktiskt tycker ditt otroligt tråka liv är intressant och ägnar tid på att ta reda på så mycket som möjligt om det. själv tycker jag det bara verkar otroligt läskigt och de skrämmer mig mer än det som gömmer sig under min säng som alltid är borta på morgonen när jag kollar. finns de inget man kan vinna på att ta reda på så mycket om någon annan som möjlig och faktiskt tycka det är intressant är något riktigt fel.
så mitt råd är att om du fått för dig att du är kär i någon och att de faktiskt verkar intressanta även fast de inte är de, så uppsöka närmsta psykolog och be om hjälp, tror de finns piller mot sånt.



Något som verkligen stör mig, Apelsiner. vafan e meningen med apelsiner de bara ligger där och blir äkliga, ingen äter dem nånsin. Sen är de inte speciellt roliga heller vad kan man göra med en apelsin, inte ett jävla skit.
Små jävla idiotiska frukter som bara önskar att de vora grapefrukter.

Dag ett: Början på ett nytt liv.

"Jag vaknade på morgon och Jesus sa till mig att min kuk kanske inte passar i alla hål."
- HJB 15:12.



har gåt runt och luktat svett hela dagen för jag var så sjukt spritsugen igår att jag åt upp min deo.
har fortfarande en obehaglig smak i munnen som inte villl försvinna.


Hur smidig måste man vara för att bajsa i sin egen mun och är de något man skulle skriva i sin CV?

RSS 2.0