Vampyrer.

Något jag funderat över är alla filmer där vampyrer blir förälskade i unga människor. Vad skulle någonsin en tonåring kunna ge till någon som levt i århundraden, de kan knappast ha upplevt något som vampyren inte gjort, kan inte heller ha mycket gemensamt. det ända jag kan tänka på är att ha något ungt som husdjur som när en männsika skaffar en hund eller katt  -unge, då är de jätte söta i början när de e små och försvarslösa. fast då handlar de inte heller om kärlek på samma sätt eftersom man aldrigg riktigt älskar sitt djur, man trivs i dess sällskap men skulle fortfaramde avliva de så fort de blir för besvärligt. Varför har man aldrig sett de i en vampyr film. den gamla vampyren bryter nacken på sin "älskade" för att den inte orkar me dens oförsiktighet eller något liknande.

 När de gäller yngre Vampyrer är de lättare att förstå varför de fortfarande skulle kunna attraheras av yngre människor har man bara levt 50 - 60 år så borde man fortfarande vara tillräkligt mänsklig för att se något vackert i något ungt och att man inte heller har upplevt så mycket mer än vad den andra har även om man levt längre än vad den har. Samma grej som att äldre men attraheras av yngre tjejer.

sen undrar jag också över grejen med att hundraåriga vampyrer inte utväcklats något alls mentalt sen de blev vampyrer var de en tonåring när de blev förvandlade beter de sig likadant hundratals år senare, vad är grejen med de? Valde den som förvandlade dem med flit ut någon som var efterbliven och inte skulle kunna utvecklas som något sjukt skämt? eller fastnade hjärnan i de stadiet den var när vampyren blev till?
i så fall varför skulle någon vilja göra en film om en efterbliven vampyr vad e de roliga med de och varför har de inte gjorts bättre?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0